Sanitair

Bij Stijl Badkamers is alles mogelijk qua keuze in sanitair. We werken uitsluitend met A-merken. En wist je dat wij niet alleen leveren, maar ook je complete badkamer en/of toiletruimte installeren? Alles onder één dak, hoe makkelijk is dat!

In onze moderne showroom staan realistische badkamers opgesteld in verschillende stijlen. Hier kun je naar hartenlust inspiratie opdoen voor zowel je nieuwe badkamer als tegelvloer. Je hoeft niet veel ruimte te hebben om een mooie badkamer te kunnen laten realiseren.

Sanitair

Tegels

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe wand- of vloertegel? In onze showroom vind je prachtige vloervlakken en kun je aan de hand van losse tegels en betegelde badkamers combinaties maken van effen tegels, decortegels en mozaïeken. 

Stijl Badkamers begrijpt als geen ander dat je nog jaren plezier wilt hebben van je nieuwe wand of vloertegels. Wandel rustig over je nieuwe vloer en ervaar al in de showroom of dit de tegel is die helemaal bij je past. Een nieuwe wand- of vloertegel kiezen doe je hooguit een aantal keer in je leven.

Wij zijn je graag van dienst dus kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!

Tegels

Montage

Wij zijn heel trots op ons eigen montageteam van vakbekwame monteurs, tegelzetters en stukadoors. Nadat je je nieuwe badkamer of vloer in onze showroom hebt uitgezocht en we bij je thuis hebben ingemeten, verzorgen wij ook de installatie en montage. En mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan is één telefoontje genoeg om je de service en garantie te bieden waar je als klant recht op hebt.

Stijl Badkamers levert namelijk niet alleen graag badkamers, maar wij bouwen ook graag aan een goede relatie met onze klanten.

Montage