Genieten van jouw stijlvolle badkamer!

De moderne badkamer is functioneel, persoonlijk en van alle moderne gemakken voorzien. Badkamers worden ruimer en steeds vaker een verlengstuk van de slaapkamer. In jouw droombadkamer kun je ontspannen en optimaal genieten!


Omdat de badkamer op heel veel manieren ingericht kan worden, kun je bij Stijl Badkamers terecht voor handige tips. Wij adviseren je graag over de laatste badkamertrends en hopen jou te inspireren om de badkamer van jouw dromen te realiseren.


Onze badkamer showroom in Nijkerk is van maandag tot en met zaterdag geopend. Je bent altijd welkom om je te laten inspireren door onze showroomopstellingen. En wil je een advies op maat? Bel of mail ons dan even voor een afspraak. Want we nemen graag de tijd voor je.

Hoe wij werken

  • Wij brengen graag samen met jou jouw wensen in kaart. In onze showroom kun je naar hartenlust inspiratie opdoen en op je gemak, onder het genot van een kopje koffie of thee, een keuze maken uit de vele badkamers en het mooiste sanitair. Bij ons geen onechte badkamerwandjes, maar realistische badkameropstellingen met sanitair in verschillende stijlen!
  • Je hebt je keuze gemaakt. Met een 3D tekenprogramma op groot scherm maken we het mogelijk door je nieuwe badkamer heen te wandelen. En natuurlijk voorzien we je van advies op maat. Passend bij jouw wensen.
  • Graag maken we vervolgens een afspraak om de huidige badkamer eens te komen bekijken. Zo kunnen beoordelen, of wat je wilt ook echt mogelijk is in jouw situatie.
  • Na het bezoek in onze showroom en ons bezoek bij jou thuis kunnen we een duidelijke prijsopgave maken voor het geheel. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!
  • Een paar weken later is het zo ver: wij komen jouw badkamer plaatsen.
    Het genieten kan beginnen!

Tip: Neem de maatvoering van je badkamer of toiletruimte mee naar onze showroom. Denk aan: waar zit de deur, hoeveel centimeter muur houd ik over aan beide kanten? Waar zit het raam? Hoe hoog begint het raam? Hoe hoog is mijn plafond?

Zien we je snel voor een kop koffie?