Previous
Next

Laat je inspireren door onze
exclusieve collectie sanitair.

Laat je inspireren door onze
exclusieve collectie sanitair.

Sanitair

Bij Stijl Badkamers is alles mogelijk! Wij werken met goede en betrouwbare merken van alle soorten en stijlen, de keuze is dus erg gevarieerd. Wij bieden dus uiteraard ook duurzame sanitair voor uw droombadkamer met de beste kwaliteit zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Wij leveren dit niet alleen, maar verzorgen ook de gehele montage bij jou thuis.  In onze prachtige badkamer showroom in Nijkerk staan onze realistische badkamers in allerlei verschillende stijlen opgesteld. Kom gerust langs voor inspiratie en ideeën voor je sanitair, er zijn ook een altijd ervaren adviseurs aanwezig die je graag meehelpen de juiste keuze te maken voor jouw badkamer!

Baden

Bij Stijl Badkamers vindt je een mooie en ruime collectie baden van goede kwaliteit. Wil je graag een vrijstaand bad? Of toch een whirlpool? De keuze is enorm! Daarnaast bieden wij ook ligbaden, hoekbaden, half vrijstaand baden, hot tubs en badkuipen op poten. Niets is ons te gek. Onze ervaren adviseurs in onze badkamer showroom zullen je natuurlijk ook bijstaan in het maken van de perfecte keuze voor wat het beste past in jouw badkamer. 

Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn erg bepalend voor de sfeer in uw badkamer. Het is dan ook van belang dat je de meubels krijgt die niet alleen mooi staan, maar ook duurzaam zijn. Daarom werken wij alleen met merken van de beste kwaliteit zodat deze lang mee gaan in een natte ruimte zoals de badkamer. Bij ons heb je de ruime keuzen uit badkamermeubels en accessoires die mooi tot hun recht komen in jouw droombadkamer!

Douches

Douchen is een manier van ontspanning geworden, mensen nemen steeds langer en vaker een warme douche waarbij een heerlijke wellness gevoel ontstaat. Je kunt bij ons daarom ook kiezen uit onze uitgebreide assortiment aan douches en douche accessoires. Daarbij bieden wij niet alleen douchekoppen aan, maar ook douche lichten, douchegoten, en veel meer. Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van sanitair is er veel keuze rondom doucheproducten. Het is belangrijk om je te laten adviseren door een van onze ervaren adviseurs zodat wij jou het beste advies kunnen aanbieden binnen de mogelijkheden van jouw douche capaciteit.

Kranen

In ons ruime assortiment aan prachtige kranen kun je kiezen uit diverse vormen, kleuren en materialen. Je kunt daarnaast ook kiezen of je een inbouw of opbouwkraan wilt, een inbouwkraan zit in de muur verwerkt en de opbouwkraan zit bovenop bijvoorbeeld de wastafel. Hiernaast zijn er ook verschillende types kranen die goed passen bij alle badkamerstijlen. Kom langs in onze showroom in Nijkerk en laat je raadplegen door onze specialisten.

Toiletten

Bij Stijl Badkamers vindt je design toiletten, complete toilet sets, urinoirs, bidets en douche-wc’s. Daarnaast bieden wij ook toiletzittingen en toilet fonteinen aan. Deze toiletten geven jouw badkamer een moderne, een ruimtelijke uitstraling en zijn daarnaast op iedere hoogte te plaatsen.

Verwarming

Dankzij sanitaire ontwikkelingen zijn er volop verwarmingsmogelijkheden. Naast de warmte is vorm ook een belangrijke rol gaan spelen. Binnen de design radiatoren vindt je een veelvoud van vormen en maten. Een ideale oplossing na het douchen is het hebben van een spiegel met spiegelverwarming. Zo beslaat je spiegel niet en creëer je extra warmte.

Wastafels

Een wastafel is een echte blikvanger en bepaalt grotendeels het uiterlijk van jouw badkamer. Daarom is er een grote diversiteit aan vormen, kleur, materiaal en afmetingen. Bij Stijl Badkamers vindt je wastafels in elke mogelijke stijl en maat. Je kunt hierbij ook een mooie bijpassende kraan bij uitzoeken. Afhankelijk van je wensen kun je ook kiezen voor twee wasbakken, zo sta je elkaar nooit in de weg.

Bij ons word je nooit verrast door extra kosten of kleine lettertjes!

Stijl Badkamers levert namelijk niet alleen graag badkamers, maar wij bouwen ook graag aan een goede relatie met onze klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.