Stijl Badkamers

Badkamer renovatie amersfoort

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Stijl Badkamers renoveert jouw badkamer

Wil jij een badkamer renovatie en woon je in Amersfoort of nabij Amersfoort? Stijl Badkamers realiseert een complete badkamer renovatie. In onze showroom vind je alle elementen voor je badkamer. Van badkamermeubels tot baden tot de tegels die jouw badkamer afmaken. In onze showroom kan je terecht voor het uitzoeken van jouw badkamer. Nadat je de nieuwe badkamer of elementen hebt uitgezocht maken we het mogelijk om door middel van ons 3D tekenprogramma op een scherm door je nieuwe badkamer heen te wandelen. Daarna komen onze monteurs bij jou thuis inmeten. Dan kan het eindelijk beginnen onze monteurs, stukadoors en tegelzetters voeren de badkamer renovatie uit!

Wij snappen dat het vervelend is om met verschillende bedrijven in zee te gaan voor een badkamer renovatie. Vandaar heeft Stijl Badkamers dè oplossing hiervoor, alles in 1.

Badkamermeubel
Badkamer renovatie Amersfoort
Stijl Badkamers

Stijlvolle badkamers

Wij hebben keuze uit verschillende soorten sanitair. Hele mooie wasbakken, en opstel mogelijkheden. Inloopdouches met verschillende soorten glazen wanden of andere soorten wanden. Ook hebben we keuze uit verschillende soorten baden, kortom als wij je badkamer renoveren kunnen we deze helemaal aankleden naar jouw wens! Daar waar vroeger de badkamer een puur functionele ruimte was, is de badkamer tegenwoordig een plek om heerlijk te ontspannen na een lange dag en tot rust te komen. Wat is het dan ontzettend belangrijk om een badkamer te hebben waar jij je fijn voelt. Wij van Stijl Badkamers zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Je hebt misschien al nagedacht over wat voor stijl je mooi vindt. Daarnaast inspireren we je graag met de laatste trends en laten je zien hoe je bepaalde producten goed kunt combineren met elkaar!

Er zijn eindeloos veel stijlen, zo kun je op zoek zijn naar een moderne, klassieke, landelijke, wellness of luxe badkamer. 

Badkamer renovatie Amersfoort
Stijl Badkamers

Een volledig nieuwe badkamer

Allereerst nodigen wij je graag uit om eens langs te komen in onze badkamer showroom in Nijkerk nabij Amersfoort. In onze showroom staan realistische badkamers in allerlei verschillende stijlen opgesteld. Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie. Ook zijn er altijd ervaren adviseurs aanwezig die je graag helpen bij het beantwoorden van al je vragen. Wil jij geen omkijken meer hebben naar de renovatie van jouw badkamer? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een complete nieuwe badkamer. 

Onze showroom is op donderdag 9 mei gesloten ivm hemelvaart

Middels dit bericht willen wij u ervan op de hoogte brengen dat onze showroom op 9 mei is gesloten.

Op andere dagen tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om langs te komen en staan wij klaar om u te ontvangen.

Klik hieronder om onze openingstijden te bekijken.

fav-icon-stijl-1.png

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.