Stijl Badkamers

Badkamer showroom Amersfoort

Dé startplek voor jouw droombadkamer.

Stijl Badkamers

Badkamer showroom Amersfoort

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe droombadkamer? Kom dan eens langs in onze badkamer showroom nabij Amersfoort. In onze badkamer showroom hebben wij diverse voorbeelden van badkamers voor jou opgesteld. Van klassiek tot modern, onze badkamer experts laten je graag alle mogelijkheden zien. We vinden het belangrijk om samen met jou, jouw stijl te ontdekken. We inspireren je graag over de laatste trends en laten je zien hoe je bepaalde producten kunt combineren met elkaar!

Wij maken graag een ontwerp op maat voor jou! Van douchekop tot tegelvloer, alles past perfect bij elkaar en sluit precies aan op jouw persoonlijke smaak.

Badkamer showroom Amersfoort
Stijl Badkamers

Baden

Na een lange dag heerlijk languit relaxen in een warm bad. Heerlijk! Maar wat kan het lastig zijn om jouw perfecte bad uit te zoeken. Een vrijstaand bad? Of toch een whirlpool? Onze badkamer showroom heeft een ruime collectie. Ligbaden, half vrijstaande baden, hoekbaden en badkuipen op poten. Niets is in onze badkamer showroom is te gek. De specialisten die in onze badkamer showroom voor u klaar staan op 10 minuten rijden van Amersfoort, adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Badkamer showroom Amersfoort
Badkamer showroom Amersfoort
Stijl Badkamers

Badkamermeubels

Een badkamer zonder badkamermeubels, zou je je het nog kunnen voorstellen? Een badkamermeubel is een blikvanger in de badkamer, vaak is dat mede door een grote spiegel die gelijk opvalt als je de badkamer inloopt. Door een badkamermeubel kun je spullen netjes opbergen en je badkamer oogt netjes en opgeruimd. Ongemerkt breng je best wat tijd door in deze ruimte. Om die reden is het zeker de moeite waard om jouw badkamer zo comfortabel en mooi mogelijk te maken. Maar welke badkamermeubel past nu echt bij jou of jouw gezin? Hoe kan ik nu een keuze maken uit al die soorten, maten, kleuren, materialen en prijsklasse? Onze badkamer specialisten helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Stijl Badkamers

kranen

In onze badkamer showroom nabij Amersfoort kun je kiezen uit een ruim assortiment aan kranen. Denk aan vormen, kleuren maar ook materialen. Een inbouw of opbouw kraan. 

Een inbouwkraan geeft een luxe en moderne uitstraling en is daarom bij veel mensen erg geliefd. Bij een inbouwkraan zijn namelijk alleen de stijlvolle onderdelen zichtbaar, de rest van de onderdelen zijn ingebouwd in de muur. Door een inbouwkraan houd je ruimte over op de wasbak!

Ook kan je kiezen voor een opbouwkraan. Deze wordt meestal bevestigt op de wastafel. De montage is gemakkelijk en er komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Wel zijn alle bedieningsonderdelen van de kraan te zien.

Badkamer showroom Amersfoort
Badkamer showroom Amersfoort
Stijl Badkamers

tegels

Op zoek naar een mooie nieuwe wand- of vloertegel? In de badkamer showroom gelegen nabij Amersfoort vind je verschillende soorten wand- en vloertegels in alle soorten en maten. Mozaïek tegels, natuursteentegels alles is mogelijk. De sfeer van de badkamer wordt grotendeels bepaalt door de vloertegels. De wandtegels maken de badkamer echt compleet en mooi afgewerkt. Daarom is het mooi om de vloertegels af te stemmen op de wandtegels en andersom. 

Naast baden, badkamermeubels kranen en tegels kan je in onze badkamer showroom terecht voor verwarming, toiletten, douches etc.

Een kleine of juist een grote badkamer? In onze badkamer showroom nabij Amersfoort kun je terecht voor alle afmetingen, prijsklasse en verschillende stijlen. 

Wat jouw stijl ook is, je vindt jouw droombadkamer gegarandeerd!

Onze badkamer showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Je bent altijd van harte welkom om je te laten inspireren en ideeën op te doen! Wil je liever advies op maat? Dit is mogelijk. We plannen graag een gesprek in met één van onze specialisten om jouw wensen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.