Stijl Badkamers

Hoe wij werken

1

Introductie

Wij brengen graag samen met jou jouw wensen in kaart. In onze showroom kun je naar hart en lust inspiratie opdoen en op je gemak, onder het genot van een kopje koffie of thee een keuze maken uit de vele badkamers en het mooiste sanitair. Bij ons geen onechte badkamerwandjes, maar realistische badkameropstellingen met sanitair in verschillende stijlen!

2

3d tekening

Je hebt je keuze gemaakt. Met een 3D tekenprogramma op groot scherm maken we het mogelijk door je nieuwe badkamer heen te wandelen. En natuurlijk voorzien we je van advies op maat. Passend bij jouw wensen.

3

Prijsopgave

Na het bezoek in onze showroom  kunnen we een duidelijke prijsopgave maken voor het geheel. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

4

Mogelijkheden op locatie checken

Graag maken we vervolgens een afspraak om de huidige badkamer eens te komen bekijken. Zo kunnen we beoordelen, of wat je wilt ook echt mogelijk is in jouw situatie.

5

Badkamer plaatsen

Een paar weken later is het zo ver: wij komen jouw badkamer plaatsen.
Het genieten kan beginnen!

Tip: 
Neem de maatvoering van je badkamer of toiletruimte mee naar onze showroom. Denk aan: waar zit de deur, hoeveel centimeter muur houd ik over aan beide kanten? Waar zit het raam? Hoe hoog begint het raam? Hoe hoog is mijn plafond?

Zien we je snel voor een kop koffie?

Onze showroom is op donderdag 9 mei gesloten ivm hemelvaart

Middels dit bericht willen wij u ervan op de hoogte brengen dat onze showroom op 9 mei is gesloten.

Op andere dagen tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om langs te komen en staan wij klaar om u te ontvangen.

Klik hieronder om onze openingstijden te bekijken.

fav-icon-stijl-1.png

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.