Complete badkamer kopen

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Complete badkamer inclusief montage

Zoek je naar een mooie, stijlvolle badkamer inclusief montage? Bij Stijl Badkamers verzorgen wij de gehele montage van jouw gewenste badkamer op maat. Inbouwkraan? Douchekop? Sanitair? De ervaren badkamerspecialisten van Stijl Badkamers geven je graag persoonlijk advies, je zal altijd een vast aanspreekpunt hebben in onze badkamerwinkel en er zal ook één persoon zijn die verantwoordelijk is voor de kwalitatief goede aflevering van de montage bij jou thuis.

Complete badkamer kopen
Complete badkamer kopen

Een complete badkamer kopen in Amersfoort

Wij bieden jou complete badkamers inclusief montage, en zoals onze naam al zegt leveren wij stijlvolle gepersonaliseerde badkamers waarin je optimaal kunt gaan ontspannen en waar jij je thuis voelt. De badkamer is een plek in je huis waarin je tot jezelf kunt komen met bijvoorbeeld een heerlijk warm bad, ieder moment van de dag kun je genieten van jouw badkamer. je kunt jouw badkamer personaliseren geheel naar jouw ideeën die je kunt opdoen in onze showroom. Wij bieden het totaal concept aan: vanaf ons eerste gesprek tot aan de montage door onze ervaren vaklieden van jouw badkamer zullen wij voor je klaar staan. Zodat ook jij straks binnen kunt stappen in je complete droombadkamer.
Complete badkamer kopen

De showroom voor jouw complete badkamer

Wij leveren vakwerk voor ieder formaat badkamer. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt, zodat er geen verwarring ontstaat over jouw persoonlijke wensen. Vanaf de eerste keuze tot de laatste zijn wij je van dienst. In onze showroom kun je realistisch opgestelde badkamers komen bekijken voor een ideaal beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kom langs in onze badkamershowroom voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze badkamerspecialisten. Voor een afspraak of meer informatie kan je ons bellen op 033 207 8989 of vul het contactformulier in.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.