Stijl Badkamers

Montage

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Montage

Wij zijn heel trots op ons eigen montageteam van vakbekwame monteurs, tegelzetters en stukadoors. Nadat jij je nieuwe badkamer of vloer in onze badkamer showroom hebt uitgezocht en we bij jou thuis hebben ingemeten, verzorgen wij ook de installatie en montage van jouw badkamer. En mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan is één telefoontje genoeg om jou de service en garantie te bieden waar jij als klant recht op hebt.

Stijl Badkamers levert namelijk niet alleen graag de perfecte badkamer voor jou, maar wij bouwen ook graag aan een goede relatie met onze klanten.

Montage
Montage
Montage
Stijl Badkamers

Sloopwerk

Om de badkamer te kunnen vernieuwen zal eerst de oude badkamer gesloopt moeten worden. De ervaren vakmannen van Stijl badkamers doen dit graag voor jou. Wij doen alle grove werk voor je, van het demonteren van het sanitair tot aan het verwijderen van de tegels. Ook zal wij de loop naar jouw badkamer voorzien met een stucloop zodat er geen verdere schade zal ontstaan in jouw huis. Ook alle puin en rotzooi zullen door ons worden opgeruimd en afgevoerd.

Stijl Badkamers

Leidingwerk

Het verbouwen van een badkamer is een behoorlijke opdracht, dit heeft ook te maken met de enorme hoeveelheid leidingen die verspreid over de badkamer zijn terug te vinden. Stijl Badkamers neemt de tijd en besteedt de nodige zorg aan het leidingwerk en gebruikt dan ook alleen de beste materialen. Alles wat in je badkamer wordt geplaatst, wordt vernieuwd en getest om onze kwaliteit garantie te kunnen bieden.

Montage
Montage
Stijl Badkamers

Afwerking

Wij zorgen voor de perfecte afwerking van jouw badkamer. Afkitten, het afhangen van het sanitair en het plaatsen van de badkamermeubels vraagt natuurlijk ook de nodige aandacht. Nadat alles is gemonteerd, gecontroleerd en getest, wordt de badkamer schoon en verzorgd achter gelaten.

Stijl Badkamers

Oplevering

Nadat wij alles met je hebben besproken en opgeleverd hebben, kun je echt optimaal gaan genieten van jouw gloednieuwe droombadkamer. Onze installateurs, tegelzetters, elektricien en stukadoor zijn allen gespecialiseerd in hun vak. Wij garanderen je echt vakwerk!

Onze showroom is op donderdag 9 mei gesloten ivm hemelvaart

Middels dit bericht willen wij u ervan op de hoogte brengen dat onze showroom op 9 mei is gesloten.

Op andere dagen tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om langs te komen en staan wij klaar om u te ontvangen.

Klik hieronder om onze openingstijden te bekijken.

fav-icon-stijl-1.png

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.