Stijl Badkamers

Complete badkamer inclusief montage

Kom langs in onze badkamer showroom

Als je op zoek bent naar een complete badkamer inclusief montage, dan ben je bij Stijl Badkamers aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen complete badkamers, maar monteren deze ook direct bij jou thuis. Dit betekent dat je niet hoeft te schakelen met een andere partij om jouw nieuwe badkamer te laten monteren. Van het ontwerp van jouw droombadkamer tot de montage ervan: wij verzorgen het gehele proces, zodat jij je helemaal nergens meer druk om hoeft te maken en niks meer zelf hoeft te regelen.

Is jouw badkamer toe aan vervanging? Of kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Maak dan een afspraak met onze ervaren experts en kom langs in onze badkamer showroom in Nijkerk om inspiratie op te doen voor jouw droombadkamer. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze showroom. Onze specialisten hebben al meer dan 20 jaar ervaring en kunnen je voorzien van een professioneel en onderbouwd advies. Voor een complete badkamer inclusief montage, kies je voor Stijl Badkamers. Wij bieden het totaalpakket waar je naar op zoek bent.

Stijl Badkamers

Wij leveren én monteren jouw badkamer

Je kunt bij ons terecht voor het totaalpakket waarnaar je op zoek bent. Wij leveren én monteren complete badkamers. Dit is wat Stijl Badkamers uniek maakt en waarmee wij ons onderscheiden van andere badkamerwinkels in de regio. Wij zijn jouw totaalpartner en nemen je al het werk uit handen, zodat je één centraal communicatiepunt hebt en precies weet waar je aan toe bent. Zo kun je binnen de kortste keren genieten van jouw gloednieuwe droombadkamer, geleverd én gemonteerd door de specialisten van Stijl Badkamers.

Ben je op zoek naar een complete badkamer inclusief montage? Wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze nieuwe, gerenoveerde badkamer showroom in Nijkerk. Hier hebben wij verschillende showroom modellen tentoon gesteld, zodat je inspiratie kunt opdoen voor jouw droombadkamer. Onze ervaren experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en denken graag met je mee in de mogelijkheden voor jouw badkamer. Klik hier om direct een afspraak te maken.

Stijl Badkamers: voor een complete badkamer inclusief montage in Amersfoort en directe omgeving!

Jos van Nimwegen Stijl Badkamers
Jos van Nimwegen Stijl Badkamers
Stijl Badkamers

Complete badkamers die wij hebben opgeleverd

Stijl Badkamers

Complete badkamer laten plaatsen?

Welkom bij Stijl Badkamers, waar wij niet alleen prachtige badkamers leveren, maar ook het complete traject verzorgen, van sloop tot installatie. Met ons stapsgewijze proces zorgen wij voor een naadloze ervaring, waarbij onze professionele monteurs elk detail met zorg behandelen. Ontdek hoe wij het verschil maken. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek en offerte op maat

Het proces begint met een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar jouw wensen en behoeften, laten wij je kennismaken met de diverse mogelijkheden en geven wij deskundig advies. Op basis van jouw voorkeuren stellen wij een offerte op maat op, waarin wij alle werkzaamheden en kosten duidelijk zullen specificeren. De offerte is volledig vrijblijvend en transparant, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Professionele sloopwerkzaamheden

Na akkoord op de offerte plannen wij de startdatum van het project in. Op deze dag komt ons ervaren montageteam langs om te beginnen met de sloopwerkzaamheden. Wij verwijderen de oude badkamer op een zorgvuldige en efficiënte manier, waarbij wij rekening houden met eventuele leidingen en structurele elementen. Ons team zorgt ervoor dat de ruimte schoon en klaar is voor de volgende stappen.

Installatie van nieuwe leidingen en elektriciteit

Nu de oude badkamer is verwijderd, is het tijd om eventuele aanpassingen aan de leidingen en elektriciteit te doen. Ons team van vakmensen zorgt voor de installatie van nieuwe leidingen voor water toe- en afvoer en eventuele elektrische aansluitingen. Hierbij wordt nauwkeurig gewerkt volgens de geldende veiligheidsnormen en -voorschriften.

Plaatsing van de nieuwe badkamermeubels en sanitair

Met de basisstructuur gereed, is het tijd om de nieuwe badkamermeubels en sanitair te plaatsen. Dit omvat onder andere de installatie van de wastafel, het toilet, de douche en/of het bad. Ons team zorgt ervoor dat alles op de juiste plek wordt gemonteerd en aangesloten, met oog voor detail en kwaliteit.

Afwerking en finetuning

Na de installatie van de belangrijkste elementen, volgt de afwerking en finetuning van de badkamer. Dit omvat onder andere het plaatsen van tegels, het afwerken van voegen, het aanbrengen van kitranden en het installeren van verlichting. Ons team zorgt ervoor dat elk detail perfect wordt uitgevoerd, zodat de badkamer er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel en duurzaam is.

Grondige schoonmaak en oplevering

Tot slot voeren wij een grondige schoonmaak uit. Wij verwijderen alle bouwstoffen en het afval, zodat de badkamer klaar is voor gebruik. Vervolgens lopen wij samen met u door de nieuwe badkamer om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Pas wanneer u tevreden bent, beschouwen wij het project als voltooid.

Stijl Badkamers

Veelgestelde vragen over: complete badkamer inclusief montage

Hieronder hebben wij een aantal vragen op een rijtje gezet die wij vaak gesteld krijgen van mensen die op zoek zijn naar een complete badkamer inclusief montage. Staat jouw vraag hier niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door tijdens de openingstijden van onze badkamer showroom te bellen naar 033 207 8989. Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zijn wij helaas niet in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen? Dan kun je een e-mail sturen naar info@stijlbadkamers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen zo snel mogelijk terugkomen op jouw vraag met een passend antwoord.

Voor een complete badkamer inclusief montage ben je bij Stijl Badkamers aan het juiste adres. Waar wacht je nog op? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom, waar je de diverse showroom modellen met eigen ogen kunt bewonderen. Wij kijken ernaar uit om je te ontvangen en je een rondleiding te geven in onze nieuwe, gerenoveerde badkamer showroom in Nijkerk. Klik hier voor de routebeschrijving. Onze showroom is eveneens goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bereid jezelf goed voor en plan jouw reis met behulp van de online reisplanner, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ja, zeker. Bij Stijl Badkamers kun je terecht voor een complete badkamer inclusief montage. Wij leveren én monteren jouw nieuwe badkamer bij jou thuis, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en gaan zeer nauwkeurig en efficiënt te werk. Wij leveren uitsluitend badkamers van de hoogste kwaliteit. Maak een afspraak en kom langs in onze uitgebreide badkamer showroom om inspiratie op te doen voor jouw droombadkamer.

Natuurlijk wil je graag weten wat je van ons kan verwachten. Wij kunnen het je wel vertellen, maar wij laten het je liever zien, zodat je zelf kunt oordelen. De afgelopen jaren hebben wij aan veel mooie en diverse projecten mogen werken. Wat het resultaat hiervan is? Bekijk het zelf op onze Facebook en Instagram pagina’s. Hier plaatsen wij regelmatig foto’s van badkamers die wij hebben gemonteerd. Wij zijn ontzettend trots dat wij al zoveel mensen blij hebben mogen maken met hun droombadkamer. Ben jij de volgende die wij mogen helpen?

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Of is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt? Dan ben je van harte welkom om langs te komen in onze uitgebreide badkamer showroom om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe badkamer. Of je nu op zoek bent naar een grote, kleine, moderne of klassieke badkamer: wij kunnen het leveren. Bij Stijl Badkamers is er voor elk wat wils. Jouw wensen staan centraal. Onze badkamer specialisten staan voor je klaar en laten je op basis van jouw wensen een aantal badkamers zien ter inspiratie. Bovendien zullen zij je voorzien van een professioneel en onderbouwd advies om tot een goede keuze te kunnen komen. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze showroom.

Wij hebben de deuren van onze badkamer showroom van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 voor je geopend. Wij begrijpen dat niet iedereen doordeweeks in de gelegenheid is om een bezoek te brengen aan onze showroom. Daarom zijn wij ook op zaterdag van 10:00 tot 16:00 aanwezig om jou een rondleiding te geven in onze showroom. Complete badkamer inclusief montage nodig? Je kunt snel en gemakkelijk een afspraak maken via onze website. Hopelijk zien wij je binnenkort.

Onze badkamer showroom is gevestigd aan de Arkerpoort 20A in Nijkerk. Je bent van harte welkom om eens langs te komen als je toevallig in de buurt bent. Onze badkamer specialisten staan voor je klaar om je een rondleiding te geven en al jouw vragen te beantwoorden. Complete badkamer inclusief montage nodig? Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden. Klik hier om direct een afspraak in te plannen.

Stijl Badkamers

Reviews over: complete badkamer inclusief montage

5,0
5/5
Van een lekkende badkamer naar een geweldig mooie nieuwe badkamer. Dit is een bedrijf waar je mee in zee wilt gaan, met uitstekende installateurs. Er wordt meegedacht in oplossingen, het bedrijf gaf ons veel vertrouwen, alles onder een dak. Vanaf de start met leveren van de materialen, container etc. alles goed gecommuniceerd. Mocht er iets niet helemaal kloppen werd er direct op gereageerd en opgelost. Wij hebben een mooie en functionele badkamer gekregen. Bedankt allemaal team Stijl badkamers, O ja, dit zijn mannen van hun woord!!

Erwin Davelaar

5,0
5/5
Denken vanaf het begin tot het einde mee, zijn erg flexibel en houden goed contact. Onze opleverdatum was tot 2 weken voor oplevering onduidelijk toch lukte het ze om de dag na oplevering te starten met de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden wilde wij nog iets aanpassen en ook dat was geen probleem. Kortom een goede ervaring van begin tot eind!

Lukas de Rooij

5,0
5/5
Bij Stijl badkamers uitgekomen door een zeer positieve ervaring van een collega. Ze hebben mooie showroombadkamers waarvan er een was waar wij direct verliefd op werden. Samen met Roy hebben wij onze ideale badkamer samengesteld. De sloop, verbouwing en installatie is in 10 werkdagen gerealiseerd door een strakke planning en zeer vakkundig werk. Er is continue controle op het verloop van de werkzaamheden door Melvin en afspraken worden nagekomen. Het eindresultaat is prachtig!

Jolanda van Eijsden

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.