Stijl Badkamers

Nieuwe badkamer inclusief montage

Voor een nieuwe badkamer, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Nieuwe badkamer inclusief montage

Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer? Het liefst koop je een badkamer en laat je het monteren door hetzelfde bedrijf zodat jij er geen omkijken meer naar hebt…. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Stijl Badkamers verzorgen wij de gehele montage van jouw gewenste badkamer op maat.

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, wij hebben een heel uitgebreid assortiment in onze ruime showroom. Je kunt hier inspiratie opdoen voor jou droombadkamer. Wil je een luxe badkamer? Of een strakke moderne badkamer? 1 wasbak, of 2 wasbakken voor jou en je partner? Een mooie wellness badkamer? Onze experts helpen je graag verder in de showroom en denken graag met je mee. Als je de badkamer uitgezocht hebt die jij graag wilt, wordt er een afspraak ingepland om te komen monteren. Uiteraard gebeurd dit uiterst vakkundig door ons eigen montage team!

Nieuwe-badkamer-inclusief-montage
Stijl Badkamers

Stijlvolle badkamers

In de showroom vind je verschillende soorten stijlen badkamers. Daarnaast vindt je ook overige materialen voor jouw badkamer. Zo hebben we prachtige tegels voor in de badkamer. Verschillende soorten tegels van grote vierkante tegels tot kleine vierkante tegels of juist rechthoekige tegels ook in klein en groter formaat. Marmer/hoogglans of mat. Verschillende kleuren en maten. Voor de wanden en/of vloer is er ruime keus en voor iedere smaak wel iets te vinden.

Je kunt jouw badkamer personaliseren geheel naar jouw smaak. Wij bieden het totaal concept aan: vanaf het eerste gesprek met de badkamerspecialist in de winkel tot aan de montage door onze ervaren vaklieden van jouw badkamer zullen wij voor je klaar staan. Zodat ook jij straks binnen kunt stappen in je complete droombadkamer.

Nieuwe-badkamer-inclusief-montage
Stijl Badkamers

Badkamer Montage

Wij leveren vakwerk voor ieder formaat badkamer. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt, zodat er geen verwarring ontstaat over jouw persoonlijke wensen. Vanaf de eerste keuze tot de laatste zijn wij je van dienst. In onze showroom kun je realistisch opgestelde badkamers komen bekijken voor een ideaal beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kom langs in onze badkamershowroom voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze badkamerspecialisten. Voor een afspraak of meer informatie kan je ons bellen op 033 207 8989 of vul het contactformulier in.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.