Stijl Badkamers

Nieuwe badkamer inclusief montage

Kom langs in onze badkamer showroom

Ben je op zoek naar een badkamer specialist in de omgeving van Amersfoort voor een nieuwe badkamer inclusief montage? Stijl Badkamers staat voor je klaar. Wij nodigen je graag uit om langs te komen in onze prachtige badkamer showroom, gevestigd aan de Arkerpoort 20A in Nijkerk, om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe badkamer. Maak direct een afspraak via onze website en laat je inspireren en adviseren door onze ervaren badkamer specialisten.

Stijl Badkamers is dé totaalpartner op het gebied van badkamers en sanitair. Wij hebben alles wat je nodig hebt onder één dak. Van het ontwerp van jouw nieuwe badkamer tot de montage ervan, wij verzorgen alles tot in de puntjes, zodat jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Hiermee onderscheidt Stijl Badkamers zich van andere badkamer specialisten in de omgeving van Amersfoort. Wij hebben ons eigen professionele montageteam dat jouw nieuwe badkamer op snelle en efficiënte wijze bij jou thuis komt monteren.

Ben je benieuwd naar wat wij zoal hebben opgeleverd? Neem dan een kijkje op onze Facebook of Instagram pagina. Hier plaatsen wij met regelmaat foto’s van nieuwe badkamers die wij hebben gemonteerd. Je bent ook van harte welkom om langs te komen in onze reeds uitgebreide showroom, waar wij diverse showroom modellen voor jou tentoon hebben gesteld.

Stijl Badkamers staat bekend om haar brede assortiment aan nieuwe badkamers. Hierdoor durven wij te stellen dat wij voor elk wat wils hebben. Of je nu op zoek bent naar een kleine, grote, moderne of klassieke badkamer: wij kunnen het leveren en direct bij jou thuis monteren.

Nieuwe badkamer inclusief montage nodig? Kom langs in onze badkamer showroom. Klik hier voor de route en openingstijden. Wij kijken ernaar uit om je een rondleiding te mogen geven.

Stijl Badkamers

Wij leveren én monteren jouw nieuwe badkamer

Ken je dat gevoel? Dat je jouw hotelkamer komt binnenlopen en de badkamer er zo prachtig uitziet dat je van gekkigheid niet meer weet waar je kijken moet? Dat gevoel willen wij overbrengen met onze badkamers. Wij willen dat het iedere keer weer speciaal voelt om de badkamer te komen binnenlopen. Voor minder doen wij het niet. Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer inclusief montage, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om jouw droombadkamer te ontwerpen, leveren én monteren, zodat jij er geen omkijken meer naar zult hebben.

Voor een nieuwe badkamer inclusief montage ben je bij Stijl Badkamers aan het juiste adres. Jij geeft aan welke wensen je hebt en wij voorzien je van een professioneel en onderbouwd advies, zodat je tot een juiste keuze kunt komen. Uiteraard ben je van harte welkom om onze showroom modellen met eigen ogen te komen bewonderen. Wellicht kun je hier inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer. Als je weet hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien, gaan wij direct voor je aan de slag.

Ons montageteam heeft jarenlange ervaring in het monteren van nieuwe badkamers. Wij gaan snel en efficiënt te werken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de oplevering, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als je ervoor kiest om een nieuwe badkamer te laten leveren en monteren door het ervaren montageteam van Stijl Badkamers, dan ben je verzekerd van een prachtige afwerking en een professioneel resultaat.

Jos van Nimwegen Stijl Badkamers
Jos van Nimwegen Stijl Badkamers
Stijl Badkamers

Badkamer inspiratie

Stijl Badkamers

Veelgestelde vragen over: nieuwe badkamer inclusief montage

Overweeg je om een nieuwe badkamer inclusief montage te kopen bij Stijl Badkamers, maar heb je hier nog een vraag over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail uitstekend bereikbaar. Je kunt tijdens de openingstijden van de showroom bellen naar 033 207 8989 of ten alle tijden een e-mail sturen naar info@stijlbadkamers.nl. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je in de buurt? Kom dan gezellig langs in onze reeds gerenoveerde badkamer showroom. Wij geven je graag een rondleiding, zodat je de showroom modellen met eigen ogen kunt bewonderen. Wij zijn gevestigd aan de Arkerpoort 20A in Nijkerk. Klik hier voor de route en openingstijden.

Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan kun je het contactformulier op onze website invullen, waarna wij op korte termijn contact met je zullen opnemen om je te voorzien van meer informatie. Ook ben je van harte welkom om spontaan langs te komen in onze showroom. Maak je wensen bespreekbaar en laat je inspireren en adviseren door echte experts op het gebied van badkamers en sanitair. Heb je een nieuwe badkamer inclusief montage nodig? Stijl Badkamers staat voor je klaar.

Zeker weten! Wij van Stijl Badkamers bieden nieuwe badkamers inclusief montage. Wij kunnen jouw nieuwe badkamer leveren en direct bij jou thuis monteren, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Onze monteurs hebben veel ervaring en werken zeer nauwkeurig en efficiënt. Alle badkamers die wij opleveren zijn van zeer hoge kwaliteit. Als je inspiratie wilt opdoen voor jouw nieuwe badkamer, dan ben je van harte welkom om langs te komen in onze uitgebreide badkamer showroom. Maak gerust een afspraak!

Wij begrijpen dat je graag wilt weten wat voor soort projecten wij zoal hebben uitgevoerd. In plaats van het je alleen te vertellen, laten wij het liever zien, zodat je zelf kunt oordelen. Wij hebben de afgelopen jaren aan verschillende mooie en gevarieerde projecten gewerkt. Wil je het resultaat hiervan zien? Neem dan een kijkje op onze Facebook– en Instagram-pagina’s, waar wij regelmatig foto’s delen van de badkamers die wij hebben gemonteerd. Wij zijn er trots op dat wij al zoveel mensen hebben kunnen helpen bij de realisatie van hun droombadkamer. Hopelijk ben jij de volgende die wij mogen helpen!

Als je op zoek bent naar inspiratie voor jouw nieuwe badkamer, dan nodigen wij je graag uit om langs te komen in onze uitgebreide badkamer showroom. Of je nu een grote, kleine, moderne of klassieke badkamer zoekt, wij hebben het allemaal in huis. Bij Stijl Badkamers draait het om jouw wensen en behoeften. Onze badkamer specialisten staan voor je klaar en zullen op basis van jouw wensen een aantal badkamers laten zien ter inspiratie. Zij zullen je ook voorzien van een professioneel en onderbouwd advies om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze showroom.

Onze badkamer showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 18:00 uur. Als je doordeweeks niet kunt langskomen, begrijpen wij dat volledig. Daarom zijn wij ook op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur, zodat je ons op die dag kunt bezoeken. Wil je graag een nieuwe badkamer inclusief montage? Dan kun je snel en eenvoudig een afspraak maken via onze website. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom!

Onze badkamer showroom is gevestigd aan de Arkerpoort 20A in Nijkerk. Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen als je in de buurt bent. Onze badkamer specialisten staan klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer inclusief montage, kom dan zeker eens langs en ontdek de mogelijkheden. Wil je graag direct een afspraak maken? Klik dan hier om een afspraak in te plannen.

Stijl Badkamers

Reviews over: nieuwe badkamer inclusief montage

5,0
5/5

Wij zijn enorm blij dat wij voor Stijl Badkamers hebben gekozen. Bij het uitzoeken van de badkamer zijn wij heel goed geholpen en werd er goed meegedacht om binnen het budget te blijven, zonder veel af te doen aan wat wij allemaal wilden. Er werd ook gelijk goed gekeken of wat wij wilden technisch wel mogelijk was, zodat wij niet bij de bouw van de badkamer voor verrassingen kwamen te staan. De sloop en bouw verliepen prima. Alles werd netjes afgedekt. En tijdens de bouw was het contact met Melvin super. Geen vraag of opmerking was te gek en alles werd gelijk opgepakt.

Jonaske Baptiste

5,0
5/5

Ik ben een trotse eigenaar van een badkamer en toilet van Stijl Badkamers. Vanaf de verkoop tot de oplevering is de communicatie vlotjes verlopen. Ook als er aanpassingen of extra wensen zijn, wordt er snel geschakeld; erg prettig. De monteurs zijn vakkundig. Wat mij vooral is opgevallen, is dat ze met plezier naar hun werk gaan. Ook het werk dat door externe partijen is verricht, is vakkundig uitgevoerd. Het visite kaartje van Stijl Badkamers is hier zeker afgegeven. Een mooi eindresultaat. Bedankt team van Stijl Badkamers. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Anita van Lent

5,0
5/5

Stijl Badkamers heeft de afgelopen weken onze nieuwe badkamer geplaatst. Het traject hiernaartoe en de uiteindelijke plaatsing verliepen perfect. Op voorhand wordt er goed met je meegedacht, waardoor je niet het gevoel hebt dat ze zo snel mogelijk een badkamer willen verkopen, zoals dat bij de ketens vaak wel gebeurt. Tijdens de plaatsing werden we goed op de hoogte gehouden. De afwerking was helemaal perfect! Stijl Badkamers onderscheidt zich door kwaliteit en klantvriendelijkheid. Bij een volgende badkamerverbouwing zal ik geen seconde twijfelen met wie ik in zee ga!

Wouter

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.