Sanitair

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Sanitair

Bij Stijl Badkamers is alles mogelijk! Wij werken met goede en betrouwbare merken van alle soorten en stijlen, de keuze is dus erg gevarieerd. Wij bieden dus uiteraard ook duurzaam sanitair voor jouw droom badkamer met de beste kwaliteit zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Wij leveren dit niet alleen, maar verzorgen ook de gehele montage bij jou thuis. 

In onze prachtige badkamer showroom in Nijkerk staan onze realistische badkamers in allerlei verschillende stijlen opgesteld. Kom gerust langs voor inspiratie en ideeën voor je sanitair, er zijn ook altijd ervaren adviseurs aanwezig die je graag helpen de juiste keuze te maken voor jouw badkamer!

Stijl Badkamers

Baden

Bij Stijl Badkamers vindt je een mooie en ruime collectie baden van goede kwaliteit. Wil je graag een vrijstaand bad? Of toch een whirlpool? De keuze is enorm! Daarnaast bieden wij ook ligbaden, hoekbaden, half vrijstaande baden en badkuipen op poten. Niets is ons te gek. Onze ervaren adviseurs in onze badkamer showroom zullen je natuurlijk ook bijstaan in het maken van de perfecte keuze voor wat het beste past in jouw badkamer. 

Stijl Badkamers

Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn erg bepalend voor de sfeer in uw badkamer. Het is dan ook van belang dat je de meubels krijgt die niet alleen mooi staan, maar ook duurzaam zijn. Daarom werken wij alleen met merken van de beste kwaliteit zodat deze lang mee gaan in een natte ruimte zoals de badkamer. Bij ons heb je de ruime keuze uit badkamermeubels en accessoires die mooi tot hun recht komen in jouw droom badkamer!

Stijl Badkamers

Wastafels

Een wastafel is een echte blikvanger en bepaalt grotendeels het uiterlijk van jouw badkamer. Daarom is er een grote diversiteit aan vorm, kleur, materiaal en afmetingen. Bij Stijl Badkamers vindt je wastafels in elke mogelijke stijl en maat. Je kunt hierbij ook een mooie bijpassende kraan uitzoeken. Afhankelijk van je wensen kun je ook kiezen voor twee wasbakken, zo sta je elkaar nooit in de weg.

Stijl Badkamers

Kranen

In ons ruim assortiment aan prachtige kranen kun je kiezen uit diverse vormen, kleuren en materialen. Je kunt daarnaast ook kiezen of je een inbouw of opbouwkraan wilt. Een inbouwkraan zit in de muur verwerkt en de opbouwkraan zit bijvoorbeeld bovenop de wastafel. Hiernaast zijn er ook verschillende type kranen die goed passen bij alle badkamer stijlen. Kom langs in onze showroom in Nijkerk en laat je raadplegen door onze specialisten.

Stijl Badkamers

Verwarming

Dankzij sanitaire ontwikkelingen zijn er volop verwarmingsmogelijkheden. Naast warmte is vorm ook een belangrijke rol gaan spelen. Binnen de design radiatoren vind je een veelvoud van vormen en maten. Een ideale oplossing na het douchen is het hebben van een spiegel met spiegelverwarming. Zo beslaat je spiegel niet en creëer je extra warmte.

Stijl Badkamers

Toiletten

Bij Stijl Badkamers vind je design toiletten, complete toilet sets, urinoirs, bidets en douche-wc’s. Daarnaast bieden wij ook toiletzittingen en toilet fonteinen aan. Deze toiletten geven jouw badkamer een moderne en ruimtelijke uitstraling en daarnaast zijn ze op iedere hoogte te plaatsen.

Stijl Badkamers

Douches

Douchen is een manier van ontspanning geworden, mensen nemen steeds langer en vaker een warme douche waarbij een heerlijke wellness gevoel ontstaat. Je kunt bij ons daarom ook kiezen uit onze uitgebreide assortiment aan douches en douche accessoires. Daarbij bieden wij niet alleen douchekoppen aan, maar ook douche lichten, douchegoten, en veel meer. Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van sanitair is er veel keuze rondom doucheproducten. Het is belangrijk om je te laten adviseren door een van onze ervaren adviseurs zodat wij jou het beste advies kunnen aanbieden binnen de mogelijkheden van jouw douche capaciteit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.