Badkamerwinkel Amersfoort

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Kom langs bij dé badkamerwinkel in Amersfoort

Stijl Badkamers is dé badkamerwinkel in Amersfoort. Kom langs bij onze badkamerwinkel en laat je inspireren en adviseren door één van onze ervaren adviseurs. Of je nu op zoek bent naar een moderne badkamer of een klassieke badkamer: Stijl Badkamers heeft voor elk wat wils. In onze badkamerwinkel in Amersfoort kun je diverse soorten badkamers bekijken. Onze adviseurs zullen je persoonlijk rondleiden en voorzien van een onderbouwd advies, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen. Klik hier voor een routebeschrijving naar onze badkamerwinkel in Amersfoort.

Stijl Badkamers neemt je al het werk uit handen. Wij leveren én monteren jouw droombadkamer bij jou thuis, zodat je zelf helemaal niets meer hoeft te regelen. Je krijgt bovendien een vaste adviseur toegewezen, die je gedurende het gehele traject met raad en daad zal bijstaan. Dit is jouw vaste aanspreekpunt bij wie je altijd terecht kunt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je langskomen bij onze badkamerwinkel in Amersfoort om inspiratie op te doen voor jouw droombadkamer? Maak dan direct een afspraak. Je bent van harte welkom.

Badkamerwinkel Amersfoort
Badkamerwinkel Amersfoort
Stijl Badkamers

Badkamerwinkel Amersfoort voor jouw droombadkamer

Bij Stijl Badkamers kun je terecht voor het totale pakket. Van een professioneel en onderbouwd advies tot de levering en montage van jouw droombadkamer: Stijl Badkamers regelt werkelijk alles voor je. Jouw wensen staan hierbij altijd centraal. De badkamer is de plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jouw badkamer er helemaal naar wens uit komt te zien. Kom langs bij onze badkamerwinkel in Amersfoort om inspiratie op te doen. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Als je jouw droombadkamer hebt samengesteld, dan komen wij persoonlijk langs om jouw droombadkamer te monteren. Onze monteurs zijn vakbekwaam en leveren uitsluitend kwaliteit. Zij gaan uiterst efficiënt te werk, waardoor je al snel kunt genieten van jouw droombadkamer. Wij hebben al veel mensen mogen helpen bij het samenstellen van hun droombadkamer. Ben je benieuwd naar wat wij zoal hebben opgeleverd? Neem dan gerust een kijkje op onze social media kanalen. Wij plaatsen met regelmaat foto’s en video’s op Facebook en Instagram van de projecten waaraan wij hebben mogen werken.

Badkamerwinkel Amersfoort
Stijl Badkamers

Veelgestelde vragen over badkamerwinkel Amersfoort

Voor vragen kun je tijdens de openingstijden van onze badkamerwinkel in Amersfoort telefonisch contact met ons opnemen, door te bellen naar: 033 207 8989. Is onze badkamerwinkel gesloten? Dan raden wij je aan om de meest gestelde vragen te bekijken. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw vraag te beantwoorden. Tijdens de openingstijden van onze badkamerwinkel ben je uiteraard ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag verder. Bekijk hier de route en openingstijden.

Onze badkamerwinkel is gevestigd aan de Arkerpoort 20A in Nijkerk. Kom gerust langs om inspiratie op te doen voor jouw droombadkamer. Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze professionele adviseurs. Wij denken graag met je mee en laten je zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw droombadkamer.

Onze badkamerwinkel ligt vlakbij Amersfoort. Vanaf het centrum van Amersfoort is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto. Klik hier voor de routebeschrijving. Onze badkamerwinkel is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de snelste route raden wij je aan om gebruik te maken van de reisplanner.

Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze badkamerwinkel in Amersfoort. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00, met uitzondering van zaterdag. Dan zijn wij geopend tot 16:00. Maak direct een afspraak via onze website. Wij kijken ernaar uit om je te ontvangen in onze badkamerwinkel in Amersfoort.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.