Stijl Badkamers

Badkamerwinkel Vathorst: dé startplek voor jouw droombadkamer

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

badkamerwinkel Vathorst

Een badkamer is een plek om tot rust te komen. Om je op te laden voorafgaand aan een drukke dag, of om te ontspannen als de dag is geweest. Even hoef je niets meer, behalve genieten van de weldadigheid van een warme douche of kruidig bad.

Stijl Badkamers op slechts 5 min rijden vanuit Amersfoort Vathorst

In onze moderne showroom staan realistische badkamers opgesteld in verschillende stijlen. Hier kun je naar hartenlust inspiratie opdoen voor zowel je nieuwe badkamer, sanitair als tegelvloer. Je hoeft niet veel ruimte te hebben om een mooie badkamer te kunnen laten realiseren, dit kun je komen bekijken in onze badkamerwinkel bij Vathorst.

Badkamerwinkel Vathorst
Badkamerwinkel Vathorst
Stijl Badkamers

Oase van rust

Je badkamer is jouw oase van rust, het is dus van belang dat alles in harmonie staat tot elkaar, zodat je badkamer echt jouw eigen plekje is. Van badkamertegel tot inbouwkraan, alles past precies bij elkaar en sluit aan op jouw persoonlijke smaak. De badkamerspecialisten van Stijl Badkamers geven jou altijd persoonlijk advies. Je hebt in onze badkamerwinkel bij Vathorst altijd een vast aanspreekpunt en er is maar één persoon verantwoordelijk voor een vlotte en kwalitatief goede aflevering van het werk. Door onze jarenlange ervaring in sanitair en tegels, kunnen wij jou altijd helpen de juiste keuze te maken. Wil je een modern en strak design? Of past een klassieke stijl beter bij je? Geen probleem. Wij maken graag een ontwerp op maat voor je.

Badkamerwinkel Vathorst
Stijl Badkamers

Badkamers met stijl

Zoals de naam Stijl badkamers al zegt, bieden wij stijlvolle badkamers in Vathorst aan. Niet zomaar badkamers, maar sfeervolle badkamers waar jij je in thuis voelt en waar je optimaal in kan ontspannen. Wij bieden je een totaalconcept aan: we staan voor je klaar bij elke fase van het traject. Vanaf het geven van goede adviezen bij je eerste bezoek aan onze badkamerwinkel bij Vathorst, tot de montage door ervaren vaklieden en het opleveren van jouw gebruiksklare droombadkamer. Wij leveren vakwerk voor ieder formaat badkamer. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt, zodat er geen verwarring ontstaat over jouw persoonlijke wensen. Vanaf de eerste keuze tot de laatste zijn wij je van dienst.

Stijl Badkamers op slechts 5 min rijden vanuit Amersfoort Vathorst

De badkamershowroom van Stijl Badkamers ligt direct aan de afslag Nijkerk-zuid/ Amersfoort Vathorst op de A28. Slechts 5 minuten rijden vanuit Amersfoort Vathorst. Kom langs in onze badkamershowroom voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze badkamerspecialisten. Voor een afspraak of meer informatie kan je ons bellen op 033 207 8989 of vul het contactformulier in.

Onze showroom is op donderdag 9 mei gesloten ivm hemelvaart

Middels dit bericht willen wij u ervan op de hoogte brengen dat onze showroom op 9 mei is gesloten.

Op andere dagen tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om langs te komen en staan wij klaar om u te ontvangen.

Klik hieronder om onze openingstijden te bekijken.

fav-icon-stijl-1.png

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.