Baden

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Bad kiezen: Verschillende soorten baden

Wij leveren verschillende soorten baden en verzorgen bovendien de gehele montage bij jou thuis. Wij werken samen met goede en betrouwbare merken. Hierdoor kunnen wij een grote diversiteit aan baden leveren en monteren. Denk hierbij aan vrijstaande baden, ligbaden, hoekbaden en nog veel meer. Wij leveren uitsluitend duurzaam sanitair van hoge kwaliteit, zodat je hier zo lang mogelijk van kunt blijven genieten.

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende soorten baden? Hieronder hebben wij het aanbod voor jou op een rijtje gezet. Ook ben je van harte welkom in onze prachtige badkamer showroom in Nijkerk, waar badkamers in diverse stijlen zijn te bewonderen. Je kunt hier inspiratie opdoen of spreken met één van onze ervaren adviseurs. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw badkamer.

Vrijstaand bad

Wij leveren vrijstaande baden. Als je van design houdt, dan is dit iets voor jou. Een vrijstaand bad is een echte blikvanger en daarmee erg populair.

Inbouwbad / ligbad

Met een inbouwbad/ligbad heb je een plekje voor jezelf in de badkamer, waar je heerlijk kunt gaan liggen en tot rust kunt komen.

Hoekbad

Heb je een kleine badkamer en wil je graag ruimte besparen? Dan is een hoekbad zeer geschikt. Een hoekbad wordt weggewerkt in de hoek van jouw badkamer.

Whirlpoolbad

Een whirlpoolbad wordt ook wel een bubbelbad of relaxbad genoemd. Het is een bad waarmee je een uniek wellness gevoel voor jezelf creëert.

Instapbad

Een instapbad heeft een lage badrand, wat het gemakkelijker maakt om het bad in te stappen. Dit is interessant voor mensen die moeite hebben met zelfstandig instappen.

Douchebad

Een douchebad is een douche en bad in één. Het bespaart veel ruimte en is bovenal erg praktisch. Het is ideaal voor mensen die een kleine badkamer hebben.

Stijl Badkamers

Materialen

Bij Stijl Badkamers kun je kiezen uit verschillende soorten materialen. Zo leveren wij acrylbaden, gietijzeren baden en quarylbaden. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende soorten materialen, zodat je een bewuste keuze kunt maken. Vind je het lastig om een goede keuze te maken? Dat is geen probleem. Onze ervaren adviseurs helpen je graag op weg.

Neem contact op met één van onze ervaren adviseurs of maak direct een afspraak om langs te komen in onze badkamer showroom in Nijkerk. Hier kun je diverse badkamers bekijken en ontdekken hoe alles er in de praktijk uit komt te zien. Daarnaast kun je ons volgen op Facebook en Instagram, waar wij foto’s plaatsen die je kunt gebruiken ter inspiratie voor het ontwerpen van jouw eigen badkamer.

Acrylbaden

Wij leveren acrylbaden. Acryl wordt ook wel kunststof genoemd en is een materiaal dat warm aanvoelt en bovendien een glad oppervlak heeft.

Gietijzer & plaatstaal

Gietijzer is een materiaal dat van nature koud is. Wanneer je een gietijzeren bad vult met warm water, wordt het gietijzer ook warm en blijft het water op temperatuur.

Quarylbaden

Quarylbaden lijken sterk op acrylbaden. Het grote verschil is dat quaryl steviger, duurzaam en in elke vorm te maken is. Het materiaal houdt jarenlang zijn glans vast.

Stijl Badkamers

Een bad kopen?

Bij Stijl Badkamers kun je kiezen uit verschillende soorten baden, die gemaakt kunnen worden van diverse materialen. Weet jij al welk bad bij jouw droombadkamer past? Of wil je graag met één van onze ervaren adviseurs spreken voordat je een keuze maakt? Maak dan nu een afspraak en wij helpen je graag verder. Ook verwelkomen wij je graag in onze badkamer showroom in Nijkerk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.