Badkamermeubels

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Badmeubel kiezen: Verschillende soorten badkamermeubels

Een badkamermeubel is een onmisbaar onderdeel in jouw badkamer. Het staat dagelijks centraal voor jouw persoonlijke verzorging. Een badmeubel is de blikvanger van jouw badkamer, maar het is wel belangrijk dat jouw meubel duurzaam is. Bij Stijl badkamers zorgen we ervoor dat de kwaliteit en functionaliteit feilloos samengaan en dat jouw badkamermeubel er elegant uit blijft zien. Een badmeubel is functioneel, daarom is het van belang dat je al jouw spullen netjes en praktisch op kan bergen. Wij brengen functionaliteit en elegantie samen tot een geheel.

Wil jij een ruimtelijkere sfeer creëren? Dan kun jij kiezen voor een wastafel. Bekijk hier ons assortiment aan wastafels.

De afmeting, vorm en afwerking van het meubel zijn bepalend voor de verdere invulling van jouw badkamer. Bij een mooi badkamermeubel hoort natuurlijk ook een badkamerspiegel. Stijl badkamers biedt ook een ruim assortiment aan badkamerspiegels aan. Maak gerust een afspraak!

Badmeubel enkele wasbak

Een badmeubel met een enkele wasbak is ideaal voor de kleinere badkamers. Wij bieden een groot assortiment aan van diverse merken. 

Badmeubel dubbele wasbak

Een badmeubel met een dubbele wasbak biedt veel opbergruimte aan. Zo kunnen jouw handdoeken keurig worden opgeborgen. 

Badmeubel met waskom

Een badmeubel met een waskom is een opvallend element in jouw badkamer. Wij bieden zowel badmeubels aan met een enkele als dubbele waskom. 

Badkamerkast

Een badkamerkast biedt extra opbergruimte aan. Ideaal om alles uit het zicht te houden en jouw voorraad in kwijt te kunnen. 

Toiletmeubel

Een toiletmeubel is ideaal voor het opbergen van jouw toilet benodigdheden en zorgt ervoor dat alles er opgeruimd uitziet. 

Spiegelkast

Een spiegelkast is ideaal voor het creëren van extra opbergruimte in jouw badkamer. Zo staan jouw dagelijkse producten uit het zicht. 

Stijl Badkamers

Materialen

Het vinden van het juiste badkamermeubel kan lastig zijn. Er is veel keus. Ga jij voor een zwevend of staand badkamermeubel, met een wasbak of toch een waskom. Kom langs in onze showroom en wij laten jou graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

  • Kwaliteit: Wij leveren enkel badkamermeubels van hoge kwaliteit
  • Onderhoudsvriendelijkheid: Het is belangrijk dat het badkamermeubel onderhoudsvriendelijk is, zodat jouw badkamer meubel zo lang mogelijk meegaat. 
  • Opbergruimte: Niets is zo vervelend als te weinig opbergruimte. Het is dus belangrijk om goed na te denken hoeveel opbergruimte jij nodig hebt. 

De standaardmaten voor een badkamermeubel zijn: 80, 100 en 120 cm. Bij ons is alles mogelijk. Wij bieden namelijk ook badkamermeubels op maat aan. Zo kunnen wij samen met jou jouw unieke badkamermeubel samen stellen.  

De standaardhoogte van een badkamermeubel is 80 cm. In Nederland zijn wij wat langer dan gemiddeld en komt de praktische hoogte gemiddelde op 90 cm uit. Deze hoogte is inclusief waskom of wastafel. 

Ook jouw badkamer kan een ruime uitstraling hebben, maar hier zullen wel keuzes voor gemaakt moeten worden. Het is belangrijk om te kijken wat jouw prioriteit heeft. Het is namelijk beter om te kiezen voor een ruime douche of een heerlijk bad met een mooi badkamermeubel met opbergruimte dan voor een kleinere douche, een kleiner bad en een klein badmeubel. Ook raden wij aan om lichtere kleuren te gebruiken, zodat jouw badkamer ruimtelijker lijkt.  Kom gerust eens langs in onze showroom in Nijkerk. 

Stijl Badkamers

Een badkamermeubel kopen?

Stijl Badkamers maakt alles mogelijk! Wij werken samen met goede en betrouwbare merken van alle soorten en stijlen en bieden een gevarieerd assortiment aan. Uiteraard bieden wij ook duurzaam sanitair voor jouw droom badkamer met de beste kwaliteit aan, zodat jij er zo lang mogelijk van kunt genieten. Wij leveren dit niet alleen, maar verzorgen ook de gehele montage bij jouw thuis. Zo zorgen wij ervoor dat alles naar behoren werkt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.