Douches

Wij leveren en monteren de mooiste douches voor jouw droombadkamer.

Stijl Badkamers

Douche kiezen: wat past het beste bij jouw situatie?

Er zijn verschillende soorten douches verkrijgbaar. Waar je het beste voor kunt kiezen, hangt af van een aantal zaken. Om te beginnen is het kiezen van een douche iets persoonlijks. De keuze zal dan ook deels afhankelijk zijn van jouw smaak en voorkeuren. Verder speelt jouw budget een rol in de keuze voor een douche. Er zijn namelijk prijsverschillen tussen de diverse douches. Daarnaast dien je rekening te houden met de ruimte in jouw badkamer. Heb je veel of juist beperkte ruimte in jouw badkamer? Tot slot kun je kijken naar jouw gezinssituatie. Dit zijn een aantal factoren waarop je jouw keuze voor een douche zou kunnen baseren.

Ben je benieuwd welke soort douche het beste bij jouw situatie past? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij denken graag met je mee en kunnen je voorzien van een uitgebreid advies, dat volledig is afgestemd op jouw situatie. Je bent ook van harte welkom om langs te komen in onze badkamer showroom, gevestigd in Nijkerk. Wij vragen je vriendelijk om voorafgaand aan het bezoek een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om je hier te ontvangen.

Stijl Badkamers

Verschillende soorten douches

Welke douche past het beste bij jouw droombadkamer? Bij Stijl Badkamers is er meer dan genoeg keuze. Of je nu op zoek bent naar een inloopdouche of juist een douchecabine, wij kunnen het leveren en direct voor je monteren in jouw badkamer. Hieronder hebben wij verschillende soorten douches en toebehoren voor je op een rijtje gezet, zodat je alvast inspiratie kunt opdoen. Daarnaast verwelkomen wij je graag in onze badkamer showroom, gevestigd in Nijkerk, waar wij de mooiste badkamers inclusief douches en toebehoren voor je hebben tentoongesteld.

Inloopdouche

Een inloopdouche is een douche met een vrije doorgang, waarbij je direct naar binnen kunt lopen en onder de douche kunt gaan staan.

Douchecabine

Bij een douchecabine wordt er een vierkante dan wel ronde cabine om het douchegedeelte heen geplaatst, waardoor het water zich niet snel kan verspreiden.

Douchewand

Een douchewand is vaak van glas gemaakt en is een wand die het douchegedeelte van de overige ruimte in de badkamer scheidt en het spatwater tegenhoudt.

Douchedeur

Een douchedeur komt geregeld voor in combinatie met een douchewand of als plaatsing in een nis en kan tijdens het douchen worden gesloten.

Douchebak

Het grote voordeel van een douchebak is de 100% waterdichtheid. Het water spoelt snel naar het afvoerputje. Een douchebak kent verschillende vormen en afmetingen.

Doucheputje/douchegoot

Om het water af te voeren, wordt er meestal gebruik gemaakt van een doucheputje. Een alternatief hiervoor is een douchegoot, wat ook erg populair is.

Stijl Badkamers

Waar bestaat een douche uit?

Een douche kan worden onderverdeeld in drie categorieën. Allereerst heb je de douchebak met het waterafvoerpunt. Verder heb je de douchewanden. Hieronder vallen zowel zelfgeplaatste glazen wanden als badkamerwanden, in het geval dat de douche in de hoek van de badkamer is geplaatst. Daarnaast heb je het douchesanitair. Hierbij kun je denken aan de douchestang, douchekop en douchekraan. Wij kunnen je voorzien van alle onderdelen en materialen die benodigd zijn om jouw droombadkamer te realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak. Ook kun je ons volgen op Facebook en Instagram. Wij plaatsen geregeld foto’s, die je kunt gebruiken om inspiratie op te doen voor jouw droombadkamer.

Douchebak/Waterafvoerpunt

De douchebak is de plaats waar men staat tijdens het douchen, kan verschillende vormen en maten aannemen en is voorzien van een waterafvoerpunt.

Douchewanden

Het douchegedeelte wordt omringd door douchewanden die kunnen worden gemaakt van glas of kunststof en scheiden het douchegedeelte van de rest.

Douchesanitair

Het douchesanitair is natuurlijk niet te vergeten. Hieronder vallen onder andere de douchestang, douchekop en douchekraan. Wij kunnen je hiervan voorzien.

Stijl Badkamers

Een douche kopen?

Bij Stijl Badkamers kun je kiezen uit verschillende soorten douches. Weet jij al welke douche bij jouw droombadkamer past? Of wil je graag met één van onze ervaren adviseurs spreken voordat je een keuze maakt? Maak dan nu een afspraak en wij helpen je graag verder. Ook verwelkomen wij je graag in onze badkamer showroom in Nijkerk.

Onze showroom is op donderdag 9 mei gesloten ivm hemelvaart

Middels dit bericht willen wij u ervan op de hoogte brengen dat onze showroom op 9 mei is gesloten.

Op andere dagen tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om langs te komen en staan wij klaar om u te ontvangen.

Klik hieronder om onze openingstijden te bekijken.

fav-icon-stijl-1.png

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.