Kranen

Wij leveren en monteren de mooiste kranen voor jouw droombadkamer.

Stijl Badkamers

Jouw droombadkamer

De badkamer is de plek in jouw huis waar jij je op je gemak wilt voelen. Doorgaans sta je hier iedere ochtend om je klaar te maken voor wat de dag zal brengen. Het is dan ook logisch dat je wilt dat jouw badkamer er netjes en verzorgd uitziet. Wij kunnen je daarbij helpen. Bij Stijl Badkamers zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van alles wat met badkamers te maken heeft. Van een bad en een douche, tot een wastafel en een kraan. Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jouw badkamer er prachtig uit komt te zien.

Heb jij al een idee van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Of wil je graag inspiratie opdoen? Wij ontvangen je graag in onze badkamer showroom, gevestigd in Nijkerk. Je bent van harte welkom om eens langs te komen en onze uitgestelde badkamers te bewonderen. Wij helpen je graag als je een vraag hebt of als je hulp nodig hebt bij het inrichten van jouw droombadkamer. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kunnen je voorzien van een professioneel advies. Neem contact op met één van onze medewerkers of maak een afspraak om eens op bezoek te komen. Ons team staat voor je klaar.

Stijl Badkamers

Een kraan kiezen

De kraan is een onderdeel van de badkamer dat niet is te missen. Voor ieder gebruik is er een passend soort kraan. Zo bestaan er badkranen, douchekranen en wastafelkranen. Binnen die drie categorieën bestaan er weer verschillende soorten kranen. Welke kraan het beste bij jouw badkamer past, hangt onder andere af van jouw smaak, voorkeuren en beschikbare budget. Wij leveren en monteren diverse kranen bij jou thuis. Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord. Of maak direct een afspraak om langs te komen in onze badkamer showroom, gevestigd in Nijkerk.

Badkranen

Bij Stijl Badkamers ben je aan het juiste adres voor een mooie en passende badkraan. Klik hieronder voor een overzicht van alle soorten badkranen die wij leveren.

Douchekranen

Wij leveren en monteren douchekranen bij jou thuis. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten badkranen waaruit je kunt kiezen? Klik dan hieronder voor meer.

Wastafelkranen

De wastafel gebruik je waarschijnlijk dagelijks. Wij begrijpen dat je wilt dat dit er verzorgd uitziet en helpen je graag bij de keuze voor een passende wastafelkraan.

Stijl Badkamers

Verschillende soorten kranen

Of je nu op zoek bent naar een badkraan, douchekraan of wastafelkraan, bij Stijl Badkamers is er meer dan genoeg keuze en zit er gegarandeerd voor iedereen iets moois tussen. Hieronder hebben wij een aantal soorten kranen voor je op een rijtje gezet. Wil je weten hoe het er in de praktijk uitziet? Voel je vrij om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze badkamer showroom, gevestigd in Nijkerk. Hier kun je ontdekken hoe alles er in de praktijk uitziet. Ook kun je ons volgen op Facebook en Instagram. Wij plaatsen regelmatig prachtige foto’s, die je wellicht kunt gebruiken ter inspiratie bij het inrichten van jouw eigen badkamer.

Tweegreepskraan

Met een tweegreepskraan regel je het warme en het koude water met twee aparte grepen. Het waterverbruik is hoger dan dat van een eengreepsmengkraan.

Eengreepsmengkraan

Een eengreepsmengkraan is eenvoudiger te gebruiken dan een tweegreepskraan. Hiermee kun je de hoeveelheid water en de temperatuur regelen met één greep.

Kraan met hoge uitloop

Een kraan met hoge uitloop is met name geschikt voor echte liefhebbers van design. Het is een ware blikvanger en daarnaast is het gemakkelijk te bedienen.

Wandkraan

Een wandkraan is een kraan die achter de wand is gemonteerd. Zo’n type kraan wordt ook wel een inbouwkraan genoemd. Let op: hiervoor heb je een inbouwdeel nodig.

Thermostaatkraan

Wil je geen plotselinge temperatuurverschillen ervaren? Dan is een thermostaatkraan de oplossing. Dit zorgt voor een constante temperatuur.

Koudwaterkraan

Een koudwaterkraan is een kraan waar enkel koud water uitkomt. Deze kranen worden voornamelijk geplaatst in het toilet. 

Stijl Badkamers

Een kraan kopen?

Bij Stijl Badkamers kun je kiezen uit verschillende soorten kranen. Weet jij al welke kraan bij jouw droombadkamer past? Of wil je graag met één van onze ervaren adviseurs spreken voordat je een keuze maakt? Maak dan nu een afspraak en wij helpen je graag verder. Ook verwelkomen wij je graag in onze badkamer showroom in Nijkerk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.