Verwarming

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Verwarming kopen bij Stijl badkamers

Tegenwoordig zijn verwarmingen verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van wandradiator tot spiegel met spiegelverwarming. Ideaal als je uit de douche komt en jouw spiegel is niet beslagen en het geeft ook nog eens warmte af. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor vloerverwarming in hun badkamer, maar plaatsen ook een verwarming in hun badkamer.

Een verwarming is ideaal voor het verwarmen van jouw badkamer, maar ook fijn om jouw natte handdoek over heen te hangen. Zo hoef jij nooit meer een natte handdoek in jouw wasmand te doen. 

Paneel radiator

Deze radiator is de perfecte combinatie tussen een hoog vermogen en een aantrekkelijke prijs. 

Design radiator

Design radiatoren zijn er verschillende en modellen met specifieke eigenschappen. Een mooie uitstraling en functioneel.

Handdoek radiator

Handdoek radiatoren zijn ideaal voor het droge van natte handdoeken. Geen natte handdoeken meer in jouw wasmand. 

Verticale radiator

De ideale radiator bij ruimte gebrek. Een verticale radiator levert nagenoeg hetzelfde vermogen als een horizontale.

Gietijzeren radiator

Gietijzeren radiatoren zijn authentieke en klassiek en zijn zowel in een modern als klassiek interieur toepasbaar.

Elektrische verwarming

Een elektrische verwarming is sneller warm dan een verwarming op gas. Ook koelt deze sneller af.

Stijl Badkamers

Materialen

De reguliere horizontale paneelradiatoren geven de meeste warmte af per oppervlakte. Verticale- en handdoek radiatoren zijn eleganter, maar ook vaak makkelijker qua plaatsing en gebruik.

Het is belangrijk om te kijken welke aansluiting de verwarming heeft. Ook is het belangrijk dat je weet wat de huidige situatie is van de aanvoer- en retourleiding en waar de aanvoer- en retourleiding komen te zitten bij de radiator. Deze kan namelijk uit de muur of uit de vloer komen. Bij Stijl Badkamers helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Ideaal als jij wat foto’s van de huidige situatie maakt, zodat wij deze kunnen beoordelen en wij samen de juiste verwarming kunnen uitkiezen. 

Aluminum radiatoren hebben een hoge warmteafgifte voor de kleine hoeveelheid energie die zij verbruiken. Hierdoor zijn ze zuiniger dan andere soorten radiatoren. Ook zijn ze vriendelijker voor het milieu, omdat ze makkelijk te recyclen zijn.  

Radiatoren worden gemaakt van geleidende metalen. De vier belangrijkste verschillende materialen zijn:

  • Gietijzer
  • Staal
  • RVS
  • Aluminium


Gietijzeren radiatoren hebben meer tijd nodig om op te warmen, maar het duurt ook langer voordat deze zijn afgekoeld. 

Stalen radiatoren geleiden een stuk beter dan de gietijzeren radiatoren. Ook zij ze relatief eenvoudig te produceren, waardoor deze een stuk scherper geprijsd zijn.

Aluminium radiatoren worden sneller warm en koelen ook sneller af. Met deze verwarming is het klimaat in huis snel te regelen.

Radiatoren van roestvrijstaal hebben een speciale afwerking. Dit geeft een mat geborstelde uitstraling. Deze verwarming is ideaal voor vochtige ruimtes, omdat RVS grote weerstand heeft tegen roest. 

De kosten van een radiator zijn afhankelijk met het merk, maar ook het model. Zo is een paneelradiator al vanaf €120 te koop, maar bij een designradiator starten de prijzen pas vanaf €300. Voor de exacte prijzen kun je altijd contact met ons opnemen of langs komen in onze showroom in Nijkerk. 

Stijl Badkamers

Een verwarming kopen?

Bij ons is alles mogelijk! Wij werken samen met de beste en betrouwbaarste merken. Stijl Badkamers biedt een breed assortiment aan verwarmingen aan. Dus bij ons vind je altijd wat je zoekt. Wij leveren niet alleen radiatoren, maar verzorgen ook de gehele montage. Zo zorgen wij ervoor dat alles naar wens is. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.