Wastafels

Voor complete badkamers, het mooiste sanitair & prachtige tegels

Stijl Badkamers

Badkamerwastafel kiezen: Verschillende soorten wastafels

Een wastafel is de blikvanger en bepaalt voor het grootste deel het uiterlijk van jouw badkamer. Stijl badkamers biedt een groot assortiment aan in vorm, materiaal en afmetingen. Wij bieden wastafels aan in elke mogelijke stijl en maat. Hierbij is het belangrijk om een bijpassende kraan uit te zoeken. Dit kan jouw badkamer helemaal afmaken. Je kan natuurlijk ook kiezen voor twee wasbakken, zo staan jullie elkaar nooit meer in de weg. Ben jij benieuwd naar ons hele assortiment? Maak een afspraak in onze showroom! 

Keramiek

Een keramische wastafel is gemaakt van keramiek en is makkelijk schoon te maken dankzij het gladde oppervlak. 

glas

Een glazen wastafel is mooi om te zien en zijn in meerdere kleuren beschikbaar: wit, grijs en zwart. 

acryl

Een wastafel gemaakt van acryl heeft strakke hoeken en is gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Mineraalmarmer

Een wastafel van mineraalmarmer wordt net als keramiek uit een stuk gegoten en is daardoor makkelijk schoon te maken. 

massiefhout

Een houten wastafelblad staat mooi in de sanitaire ruimte en geeft een warme uitstraling.

natuursteen

Natuursteen is een sterke, krasvrije materiaalsoort die weinig onderhoud nodig heeft en gaat richting de kleur antraciet. 

Stijl Badkamers

Materialen

Bij Stijl Badkamers bieden wij een ruim assortiment aan wastafels van verschillende materialen aan waaronder:

  • Keramiek
  • Glas
  • Acryl
  • Mineraalwater
  • Massiefhout
  • Natuursteen

Een wastafel betreft enkel de waskom. Er zit geen kast met opbergruimte onder. Bij een badkamermeubel is dit wel het geval. Deze bestaat uit een wastafelblad met daaronder een badkamerkast.

Beschik jij over een ruime badkamer waar jij eventueel op een andere plek jouw spullen kan bewaren dan is een wastafel ideaal. Een waskom geeft namelijk een minimalistisch en ruimtelijk effect. Een badkamermeubel daarentegen is vaak groot, maar wel ideaal voor het opbergen van spullen. Twijfel jij nog? Neem een kijkje in onze showroom. Wij laten je graag de verschillende mogelijkheden zien. 

De standaardhoogte van een wastafel is 80 cm. In Nederland zijn wij langer dan gemiddeld en is de gemiddelde hoogte van een wastafel 90 cm. Deze hoogte is inclusief waskom of wasbak. 

Wastafels zijn er in allerlei soorten en maten. Wij bieden een ruim assortiment aan. Kom gerust eens langs in onze showroom en wij laten graag zien wat er allemaal mogelijk is. 

Stijl Badkamers

Een wastafel kopen?

Wij van Stijl Badkamers maken alles mogelijk! Stijl Badkamers werkt samen met de beste en betrouwbaarste merken van alle soorten en stijlen en bieden een breed assortiment aan wastafels aan. Uiteraard bieden wij duurzaam sanitair met de beste kwaliteit aan, zodat jij zo lang mogelijk van kunt genieten van jouw droom badkamer. Wij leveren niet alleen sanitair, maar wij verzorgen ook de gehele montage bij jou thuis. Zo zorgen wij ervoor dat alles perfect werkt

Onze showroom is op donderdag 9 mei gesloten ivm hemelvaart

Middels dit bericht willen wij u ervan op de hoogte brengen dat onze showroom op 9 mei is gesloten.

Op andere dagen tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om langs te komen en staan wij klaar om u te ontvangen.

Klik hieronder om onze openingstijden te bekijken.

fav-icon-stijl-1.png

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.