Tegels

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe wand- of vloertegel? In onze badkamer showroom vind je prachtige vloervlakken en kun je aan de hand van losse tegels en betegelde badkamers combinaties maken van effen tegels, decortegels en mozaïeken. 

Stijl Badkamers begrijpt als geen ander dat je nog jaren plezier wilt hebben van je nieuwe wand of vloertegels. Wandel rustig over je nieuwe vloer en ervaar al in de showroom of dit de tegel is die helemaal bij je past. Een nieuwe wand- of vloertegel kiezen doe je hooguit een aantal keer in je leven.

Wij zijn je graag van dienst dus kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!

Mozaïek tegels

Ben je op zoek naar mooie mozaïek tegels voor jouw badkamer? Bij Stijl badkamers vindt je een uitgebreid aanbod aan mozaïek tegels van alle soorten en maten. Als je er voor kiest om mozaïek tegels te laten plaatsen, is het natuurlijk belangrijk dat je goed nadenkt over de verschillende specificaties en toepassingen. Onze ervaren adviseurs helpen je hier natuurlijk graag bij.

Natuursteen tegels

Ben je op zoek naar prachtige natuursteen tegels voor jouw badkamer? Deze vindt je bij Stijl Badkamers. De materiaalsoorten die binnen natuursteen vallen zijn marmer en kiezels. Bent je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze badkamer showroom in Nijkerk voor meer informatie.

Vloertegels

Vloertegels zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit de badkamer. Deze creëren namelijk grotendeels de sfeer in uw badkamer. Daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Ook voor vloertegels kunt u bij Stijl Badkamers terecht, wij hebben een ruim assortiment dat bestaat uit verschillende formaten en een ruime keus aan kleuren. Wij leveren uiteraard uitsluitend producten van hoog kwaliteit.

Wandtegels

Bij Stijl Badkamers kun je kiezen uit veel verschillende soorten wandtegels. Wil je een moderne look met zwarte en witte tegels? Of wil je toch liever een warme sfeer met aardekleuren? Kom naar onze badkamer showroom in Nijkerk en bekijk onze verschillende modellen van onze wandtegels en vergelijk met de andere tegels uit ons assortiment. Wandtegels zorgen in de badkamer voor een mooie strakke afwerking, ook is het de moeite waard om de tegels mooi af te stemmen op de vloertegels.