Vacature

Loodgieter

Stijl Badkamers

Loodgieter

Wij zijn al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van loodgieterswerk, cv, dak- en zinkwerkzaamheden, elektra en sanitair en tegels. Ons succes ligt in het alles-in-één concept, waar kwaliteit, klantgerichtheid en inzet hoog in het vaandel staan. Bij alle werkzaamheden is er sprake van grote betrokkenheid en servicegericht werken, wat leidt tot langdurige en hechte klantenrelaties.

Over de functie
Bij Stijl Badkamers werk je als allround-loodgieter aan mooie projecten in de
installatietechniek. Met een positieve instelling is geen klus jou te veel. Je hebt de juiste ervaring en pakt werkzaamheden moeiteloos zelfstandig op, jij bent de allrounder op wie wij kunnen rekenen. Je voert het complete loodgieterswerk uit van a tot z. De projecten variëren in de luxe, moderne nieuwbouw, tot renovatieprojecten bij particulieren. Jij hebt er hart voor dat ieder project op tijd en naar wens wordt uitgevoerd. Je werkt prima samen maar ook jezelf volledig richten op een klus vind je geen probleem.

Om jouw werk goed uit te kunnen voeren zal je de beschikking moeten hebben over goed materiaal, dat begrijpen we bij Hek als geen ander. Zowel qua techniek als veiligheid kan je erop bouwen dat wij jou voorzien van de juiste tools. Als allround-loodgieter oppereer je in een zelfstandige functie binnen een leuk en hecht team. Wil jij je jezelf verder ontwikkelen? Dat kan! Aandacht voor personeel staat bij ons gelijk aan de service die wij leveren aan onze klanten. Reken er maar op dat er elke vrijdag een borrel is! Wij zetten hoog in, maar beloven dat er ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris tegenover staan!

Tekst gaat verder onder de afbeelding
Stijl Badkamers Tegels
Stijl Badkamers Tegels
Stijl Badkamers

Functie eisen

Stijl Badkamers

Wat hebben wij jou te bieden?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke ochtend verzamelen we op de zaak. Onder het genot van een lekkere bak koffie pak je alle spullen voor de klus waar je mee bezig bent. Als er nog overleg nodig is, dan kun je voor vertrek nog even overleggen met de werkvoorbereider. Dan
ga je naar één van de uitdagende klussen in de regio om iets moois te realiseren. Bij de particulier of in samenwerking met een vertrouwde aannemer. Je overlegt regelmatig met de klant om het project helemaal naar wens te krijgen. Aan het einde van de werkdag keer je terug op de zaak om de laatste dingen door te nemen met de werkvoorbereider en de magazijnman in te lichten voor benodigde materialen. Behalve op de vrijdag. Op de vrijdagmiddag blijven we altijd gezellig nog even hangen voor een borrel!

Gave projecten waar jij een bijdrage aan kunt leveren

Stijl Badkamers Tegels

Herken jij je binnen het profiel en wil jij met jouw kwaliteiten en enthousiasme ons team versterken? Dan kijken wij uit naar je motivatie inclusief je cv.

Informatie over deze functie is te krijgen bij ………

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.