Vacature

Tegelzetter

Stijl Badkamers

Tegelzetter

Wij zijn al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van loodgieterswerk, cv, dak- en zinkwerkzaamheden, elektra en sanitair en tegels. Ons succes ligt in het alles-in-één concept, waar kwaliteit, klantgerichtheid en inzet hoog in het vaandel staan. Bij alle werkzaamheden is er sprake van grote betrokkenheid en servicegericht werken, wat leidt tot langdurige en hechte klantenrelaties.

Over de functie
Je komt veel bij mensen thuis om hun droom badkamer, toilet of vloer te verwezenlijken. Je denkt goed mee met de klant en bent een ware professional. Jij bent een ervaren tegelzetter met de wil om ieder project, groot of klein, tot een succes te maken. Wij zijn specialist in het aanbrengen van groot formaat tegel. Dit willen we jou, indien nodig, ook graag bijleren! Daarnaast ben je een handige alleskunner, werk je zelfstandig en lever je topkwaliteit tegelwerk! Heb je dit allemaal in je? Dan ben je misschien de ideale tegelzetter voor Stijl Badkamers. Wij werken in het midden-hoog segment en staan écht voor kwaliteit en uitmuntende service. Geen enkel project is hetzelfde, zo is jouw werkdag dus ook altijd divers. Wij geven je alle ruimte en verantwoordelijkheid. Ook zorgen wij ervoor dat je elke maand beloond wordt voor je harde werk met een uitstekend salaris op je rekening. Hard werken hoort namelijk beloond te worden vinden wij.

Tekst gaat verder onder de afbeelding
Stijl Badkamers Tegels
Stijl Badkamers Tegels
Stijl Badkamers

Functie eisen

Stijl Badkamers

Wat hebben wij jou te bieden?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke ochtend verzamelen we op de zaak. Onder het genot van een lekkere bak koffie pak je alle spullen voor de klus waar je mee bezig bent. Als er nog overleg nodig is, dan kun je voor vertrek nog even overleggen met de werkvoorbereider. Dan ga je naar één van de uitdagende klussen in de regio om iets moois te realiseren. Bij de particulier of in samenwerking met een vertrouwde aannemer. Je overlegt regelmatig met de klant om het project helemaal naar wens te krijgen. Aan het einde van de werkdag keer je terug op de zaak om de laatste dingen door te nemen met de werkvoorbereider en de magazijnman in te lichten voor benodigde materialen. Behalve op de vrijdag. Op de vrijdagmiddag blijven we altijd gezellig nog even hangen voor een borrel!

Gave projecten waar jij een bijdrage aan kunt leveren

Stijl Badkamers Tegels

Herken jij je binnen het profiel en wil jij met jouw kwaliteiten en enthousiasme ons team versterken? Dan kijken wij uit naar je motivatie inclusief je cv.

Informatie over deze functie is te krijgen bij ………

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.